Sunday, 25 March 2012

Praktikal oh Praktikal.........

Huhhh... mengeluh kejap bila memikirkan sem nie.....
Sem nie banyaklah plak killer subjek yang aku amik,hrp2 berjayalah aku menempuhi sem ini dengan lebih baik.. Cuti nie plak ak dh praktikal dah,bila pikir-pikirkan balik,ase cam kjap jerr ak kt cnie,dh thn 3 dh,insyaAllah lagi setahun habislah pngajian ak di ump tercinta nie.. tp sthn 2 still mmbuatkan aku rase masih agak lama sbb kalau boleh lagi sebulan je nak terus grade dh,huhu..

Tempat praktikal pn xdapat lagi,dah pikir nk grade dh.. bila nk dapat nie n kat mana?? Mintak2lah dapat kat kelantan jugak.. bolehlah aku stay kt rumah jerr,boleh gurau2 dgn si kembar t.. Lagipun.. time praktikal
t lam bulan puasa,konpem2lh diri nie nak bersahur,buke puasa n solat terawih disamping keluarga tersayang.. t boleh p psr malam dgn kembar,beli juadah tuk buke pose t...    

Sebenarnye dh dpt dah reply letter drp syarikat kat klate tapi elaun dye sikit n cam lari drp koz yang aku ambil jerr.. Nak2 lagi bila ak dgr kawan2 aku ramai dh yang dh dapat tempat praktikal yang best2 dgn elaun yang agak lumayan disamping tempat tinggal yang disediakan.. Hurmmm... Sabar jelh moga2 akan dapat tawaran yang jauh lebih baik lagi..

No comments:

Post a Comment